KVALITÉ

KVALITÉ

10 ÅRS GARANTI

Köper du fönster hos oss och vi monterar dem så ingår det 10 års garanti på monteringen. Detta för att ni som kund skall kunna förlita er på vårt arbete där vi garanterar kvalité.

FAKTORER

SPARA ENERGI

Energieffektiva fönster ger bra effekt mot kallras.Dessa fönster klarar cirka 20 minusgrader utan att ge kallras. Jämför du med ett gammalt tvåglas fönster så börjar besvären redan vid 0 grader.

SÄKERHET

Fönstret en av husets svagaste punkter när det gäller säkerhet.Ett fönsterbyte kan vara ett smart sätt att öka säkerheten i ditt hem. Byt till ett fönster med säkerhetsglas och fönsterlås. Det gör det svårare för tjuven att ta sig in.

LJUD

Ljudisolerade glas dämpar det ljud som tränger in genom glaset.Vanligast är att använda ljudisolerande fönster vid trafikerade vägar men man kan stänga inne ljudet i en bullrig miljö.

ANTI-FOG

Egenskaperna hos Antifog gör att det yttre fönsterglaset alltid håller samma temperatur som utomhusluften. Eftersom glaset aldrig är kallare än luften så kan inte vattenångan fästa på glaset. Ingen kondens uppstår.

BOKA NU

Skicka in era uppgifter till oss gällande ert projekt så tittar vi på det och återkommer till er så snart som möjligt med en offert och ett kostnadsförslag.