TAK & PLÅT

VÅRDA

KAMPANJ

Just nu kör vi kampanj på takbyte. Boka takbyte till och med Juli månad och få takpanna JÖNÅKER ELEGANT SVART på köpet. Kontakta oss för mer information.

BOKA NU!

FAKTORER

INSTALLERA

Vi installerar nytt tak och klär er anläggning i de finaste detaljerna. Vi har ett brett utbud av plåt och tegeltak. Kontakta oss gärna ifall ni har funderingar på vad vi kan lösa åt just er.

UNDERHÅLL

Ett tak mår bäst när du tar hand om taket. Det betyder inte att du måste göra det helt själv, även om det naturligtvis är det billigaste alternativet. Det finns ett flertal tjänster när det kommer till just skötsel och underhåll av tak. Vi går igenom de vanligaste av dessa.

BEHANDLING

Om du hittar mossa, lav eller någon annan organisk beläggning på taket bör du låta ett företag behandla ditt tak. De skrapar och borstar då av allt på taket som inte ska vara där. Därefter behandlas taket med ett rengöringsmedel. De kan även rätta till sneda pannor och ersätta trasiga/slitna/spruckna takpannor vid behov. Det finns även företag som ytbehandlar taket om du vill.

RENOVERING

Tids nog måste ditt tak få en grundlig översyn. För att undvika en alltför stor takrenovering är en konsultation av ditt tak det bästa du kan göra för att undvika framtida problem och onödigt höga kostnader. Vi renoverar tak i trakterna åt såväl privatpersoner som företag och bostadsföreningar.

BOKA NU

Skicka in era uppgifter till oss gällande ert projekt så tittar vi på det och återkommer till er så snart som möjligt med en offert och ett kostnadsförslag.